aysegulce Anneler yenidoğan bebis 2 saatte bir emziriliyor ya bu süreç ne zamana kadar bu şekilde devam edilmesi gerekiyor
halilinannesi_ aysegulce ben 40 ına kadar öyle devam ettim şimdi ne zmn uyanırsa o zmn emdiriyorum geceleri gündüzleri de pek uyumadığından bazen yarım saate bir bile oluyor
2bebegim aysegulce yenidoğan bebek 2 saatte bir emzirilmez. Sarılık riski fazla olduğu için emmesede uyandırıp emzilirmesi gerekir. Daha sonra her istediğinde bol bol memiş emis☺️
cansumam aysegulce ben hiç 2 saat beklemedim emzirmek için yarim saat bir saate bir emziriyorum geceleri de her 2 saatte bir kalkıp emziriyorum kilo alımı daha iyi gelişsin die😊
Cekiyorum_Gulumse aysegulce 2 saatte bir degil en fazla 2 saat . 58.gunumuz bitti istedigi her an emiyor oglum geceleri ellemiyorum kendi ne zaman uyanirsa.. gündüzleri bazen 1 saat emdiği oluyor
cansumam aysegulce bebegim uyandiginin farkına bile varmıyor emmesi bitince gözünü bile açmadan geri uyuyor hic huzursuzlanma yaşamadım ben her bebek farklı tabi ama
isufumveben aysegulce sarılık riski yoksa kilo alımı iyiyse uyandirmaniza gerek yok kendileri zaten 2,5 3 saate uyanıyor
Tu_Na aysegulce valla ben ilk 20 gün öyle yaptık doktorum sarılık riski geçince bırak kendi acıkınca uyanır emer ben öyle yaptım gelisimi önde kilosuda iyi yanı
Sevval1507 aysegulce 28 günlük yeni doğan süreci bitene kadar her agladiginda genelde saat başı. O zamandan sonrada kendi ne zmn uyanırsa ama uyaniksa kesinlikle iki saatte bir veriyorum şuan 67 gunluguz
Ogulluana aysegulce canım doktorun yönlendirir ona danış bebeğim gelişimi normalse bırakabilirsin mesela. Bana doktorum kilo alımı normal kesebilirsiniz demişti