Mirayy00 Kizlar benim gibi bilgisi pek olmayan anneler icin asilari fiyatlari ve aylarini yazabilirmisiniz 🙏🏻
Burcu35 Mirayy00 Rota 2-4 veya 3-5 aylarda 2 doz şeklinde tanesi 200 lira civari. Menenjit aşısını doktorunuz size özel takvim oluşturuyor. Bi grubu 200 civarı diğer grubu 400 civarı fiyatları
1bocek1cicekannesi Mirayy00 rota yaptırdım 3. Ayında 270 tlydı. 5. Ayda 280 tl olacakmış menenjit aşıları da 400 260 tl arasında tek dozu
edashh Mirayy00 ben rota aşı iki doz toplam 400 tuttu yeni nesil menenjit aşımızda ilk doz 680 ikincisi 520 indirim aldım ücüncüyü vurdurmadık daha acıbadem altunizade hastanesinde yaptırıyorum devlet açılarını bile 10 TL yaptırdım sağlık ocağına hiç gitmiyorum açıkcası
mraslan Mirayy00 3. Ve 5. Aylarda rota aşısı yapılmaktadır adı rotarix fiyatı ise 267.5₺ bir de menenjit aşıları var. Bu aşıların takvimini de doktorunuz oluşturuyor. Biz hem A tipini hem B tipini birlikte olduk 3. 5. Ayda. İsimleri nimenrix ve bexsero nimenrix:287 bexsero:404 ₺
edashh Derya_Kuzusu evet valla hiç sağlık ocağına gitmiyorum kalabalık salgın var heryerde hastaneler öğlene doğru boş oluyor genelde öğlen gidip yaptırıp kaçıyorum ;)))
Derya_Kuzusu edashh ama sağlık ocağı aşılarının da daha taze olduğunu söylüyorlar. Doktorlar bile..Biizm burda özel hastane sözde özel ama inanılmaz kalabalık yaa. Sağlam çocuk hasta olur. Ama Bi tane hastane buldum özel baya sakin. Oraya gidicez artık
Gamzeparlak1 edashh mommy_0920 ya ben de geçtim o yollardan,doğumdan sonra 15 kg aldım,emzirince içim kaziniyordu. Kızım 19 aylık olmak üzere,ben de diyete başladım..emziriyorum hala ama kızım boğazı iyi. 101 kiloyla basladim,97 oldum iki hafta olacak.
edashh Derya_Kuzusu valla sakin saatler iyi oluyor ben korkuyorum açıkçası mikrop yuvası hastaneler insanlar
Dilaam Cereninannesi bunu ilk kez dıydum ya varmı öyle bir sansımız ne diyorsunuz ası olmaya geldik diyince vuruyolar mı bilsem hep böyle yapardım
Cereninannesi Metehan68 yo hayır sağlık sigortamiz yok. Bizim kontrollere gittiğimiz doktorumuz özel hastanede rutin muayenelerinden sonra aşımızıda orda yaptırıyoruz ekstra bir ücret ödemiyoruz.