Domino Aysegul93 tamam.kizlar beni iyice gommeyin 😂😂😂 3 çocuktan sonra sönmüşüm onu anladım ahahahahah
Beyninizikullanmakucretsizdir Domino yani güzel uzun bir elbise giyebilirsiniz ama ben takım giymek istiyorum diyorsanız takım bakıp onu giyin 🫶🏻
Domino Aysegul93 kiz baksana alttaki resimdeki nasıl sence. Şifon kumaşlı olanlar da var alttakiler. Bide yanındaki renkliler de var resimde met gözükmüyor ama 🤣
Birnilhikayesi Domino ilk attığınızı beğenmemiştim günlük olduğu için ama bu gayet zarif bence rengi de çok hoş ❤️
Domino Zeytin-gozz1 hmm tamam cnm teşekkürler 😊 altta sifon kumaş da var aynı modelin..Bide yanındaki renkli kumaşlar da var
Kuzeymomss Domino Çok sade geldi bana baya günlük. Yakın değil misiniz o yüzden mi bu tarz birşey düşündünüz
Domino Kuzeymomss ya yakınızda hani en son düğünde gördüm teyzesini düşünün yani. Ama akrabayiz eşimle ben.
Kuzeymomss Domino Bizim geçen gün eşimin kuzeninin düğünü oldu, baya abiye giyip kuaföre gitmiştim 😂 ondan sordum yani yanlış anlamayın. Olur hani kuzen de olunsa bazıları mesafeli olur ya
Kuzeymomss Domino Attığınız elbise diğerine göre daha olur gibi. Fakat yukarı da bir arkadaş 3 elbise atmış onlar daha şık gibi geldi bana