Yusufaslanmomy Domino bunun yeşili bende var günlük giyiyorum biraz spor daha ağır bi alt üst takım veya boydan elbise tercih ederseniz çok daha şık olur
Deletedmom104 Domino günlük gibi geldi bana sonuçta eşinin akrabası seninde akraban sayılır bi bakıma, size yakışır ama düğüne yakışmaz gibi yabancı değilsiniz
bakkalemzigi Domino günlük kıyafet geldi bana etek üst tercih edilebilir ama bu çok spor daha şık bakın bence
Beyninizikullanmakucretsizdir Sizi kırmak istemiyorum ama hem beğenemedim hem de günlük gibi duruyor 🫣 bazı elbiseler vardır düğün veya dışarda bile giyilir onlardan tercih edebilirsiniz ya da biraz daha uygun takımlara bakabilirsiniz.
Domino Beyninizikullanmakucretsizdir hmmm tamam. Dolapta duruyor dedim giyerim. Uzun elbise mi giysem ? 😁 topuklu ile falan bunu hallederim dedim ama olmadi galiba
Domino Deletedmom104 dimiii. Topuklu ile falan hallederim dedim ama olmadi galiba dolabda duruyor dedim giyerim 😅 uzun elbise mi giysem
Nurbost Domino eşinin kuzeni sonuçta uzak sayılmaz şıkır şıkır git sen de o ailenin gelinisin sonuçta yap şovunu
Domino Deletedmom104 tamam tesekkurler fikriniz için 😊 peki bi elbise öneriniz var mıdır? Yani nasıl birsey makul olur ki kuzen düğününe 😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Domino yani güzel uzun bir elbise giyebilirsiniz ama ben takım giymek istiyorum diyorsanız takım bakıp onu giyin 🫶🏻
Deletedmom104 Domino tarzınızı bilmiyorum o yüzden bu konuda yorum yapamam. Ama çokta abiyeye kaçmayacak ama günlükte durmayacak Bi elbise tercih ederdim
Domino Yusufaslanmomy hmm tamam cnm öyle yapcam evde bu vardı. Bide etek tunik var topuklu ile onu mu giysem
Domino bakkalemzigi tamma cnm. Gömlek tunik ve etek giysem topuklu ile ? 😆 ay delircem yakın akraba düğünde ne giyilir ya 😅
Deletedmom104 Domino abla senin düğüne gidesin yok bence akmmskakska Bu da etek tunik günlük diyoruz işte elbise daha uygun olur 😁😁
Deletedmom_62 Domino canım bu asla olmaz şık ama sade bir elbise tercih et modaselvime bakabilirsin hatta atayım ben sana fikir olsun
Domino Deletedmom104 ahahhahaha ay esim yok eltimle gideceğim ondan kız senin hisler ne kuvvetli hahahahaha