Busra543215 Kızlar ek gıdaya gectık ama kaka problemı yasıyoruz neler yapıyorsunuz acaba kabızlık yasamamak ıcın
mraslan Busra543215 Saf zeytinyağı damlat vereceğin şeylere yine ona rağmen kakasını yapmazsa şayet fitille müdahale edersin normal düzene girmesi ortalama 1 ayı buluyor canım korkmana gerek yok
T-24 Busra543215 Bizde de kabızlık var hergün 3 kuru kayısıyı kaynatıp püre yapıp veriyorum fayda ediyordu
mylittlepony Busra543215 bir kaç Gün çnce biz de yaşadık aşırı zorlandı zeytinyağı verdim işe yaramadı çözümü kuru kayısı suyunda buldum canım dene istersen 🤩
FeriDeniz Busra543215 kuru incir, kuru kayısı ve hurmayı rondoda çek. Aç karna bir iki kaşık ver demişti doktorum. Çok iyi geldi.
nurannuran ek gıdayı fazla verme tabiki çok vermen gerekmiyor zorlarsan sindiremez yevrucak , aptamil tahıllı kaşık ammaları var onlar kabızlığa iyi geliyor
Guldas Ek gıdayı tadımlık olarak verin. Bir de milupanın erik püresi var. Kavanoz mamaları ondan az verin kabızlığa çok iyi geliyor.
Busra543215 nimetgungor hayır cok bermıyorum 3 gun kuralıyla verıyorum en fazla yedıgı hun 2 yemek kasıgı yıyor
ebilfe-19 Bizde kabızlık yaşıyoruz zeytinyağı çok fayda etmiyor sma mama kullanıyorum sanırım o da kabız yapıyor. Ama armut yediğinde ishal oluyor
selmapinar [bilinmeyen] tahıllı kaşık maması çok işe yarıyor ben kullanıyor çok rahat oluyor 7 tahıllı elmalı var aptamilin ondan deneyin