evam15 Bebeğime Dün 4. Ay aşısını yaptırdık fakat bugün fark ettim ki sol bacağı sinek ısırığı gibi kızarık ve taşlaşmış sertleşmiş normal mi çok huzursuz ebe hemşireye yazdım cevap vermedi
Ayfa1608 evam15 kolonyayla masaj yap parmağımla dağıtır gibi geçiyor. Bizimde 2.ay aşısında olmuştu masaj yaparak dağıttm
Arzumirac38 evam15 evet normal bizde şişmişti hatta iki bacağı da hafif hafif masaj yapmıştım 2 günden gecior merak etmeyin
evam15 Ayfa1608 banyo yapmaması gerek dün olmuştu aşıyı doğru olur mu bilemedim yarın denerim akşam 2 gün olacak aşı olalı yarın dün sabah yapıldı teşekkür ederim 🙏🏻
Ayfa1608 evam15 banyodan bişey olmaz. O da sadece 2.ay aşısı için geçerli. Diğer aşılarda banyo yapılablir. Ben 4.ay aşısında akşam suya koydum oynamıştı.
evam15 Arzumirac38 geçmedi dün göz testi için dra götürdüm çocuk druna sordum bu şikayetimizi karma aşı yapar dedi eğer kızarırsa kızaran yerde de sıcaklık olursa antibiyotik kullanmak gerekir dedi ama baktı şuan korkulacak bi durum yok 1 2 haftaya geçer şişkinliği dedi