duru2023 1 haftalık bebeğim var. Meme ucu olmadığı için emziremedim. Pompa ile sağıp biberon ile veriyorum. Ama iki memede de inanılmaz ateş ve yanma var 38.5 cikiyor. bunun sebebi nedir ve ne yapmalıyım?
Ozge191204 duru2023 elektrikli makine ile sağım yap yeterli olmamış sağım daha da beter hasta edersin kendini göğüs ucunu çıkar devamlı emzir pes etme
Sdyll Aynısı bende de oldu bol bol sağın, silikon göğüs ucunu kabul etmediyse başka bir markanın daha küçük uçlu bi silikon ucunu deneyin
minigiim duru2023 yakın zamanda aynısını yaşadım 40 a çıktı ateşim makinem elektrikliydi yine de ise yaramamist8 çok fazla süt yapan seyler yiyip içmiştim kadın doğum a gittim ben antibiyotik başladı günde 2-3 kez duş ve sık sağım.. Çok geçmiş olsun 🙏
minigiim duru2023 ne olursa olsun anne sütü pis degildir muhakkak ver bebeğine şifa olur demişti doktor siz yine kendi doktorunuza danışın
DenizAlyaa duru2023 canım zor zamanlardasın tahmin edebiliyorum ama sakın sağıp biberonla verme bebegin içemiyorsa bile kaşık biberon şırınga felan ile besle çünkü hemen biberona alışıyorlar benim bebegim emmedi 3 ay sağıp verdim sonra sütüm de gitti zaten