Damlatlay6 Aslanmete Bende hamileyken çok zayıftım 5 kilo aldım maksimum doğumdan sonrada zayıftım baya ama emzirmek beni deli gibi acıktırıyo kilo aldım
ozlem5494 Bebeğim 2 buçuk aylık şuan sadece bir kilo fazlam var özellikle bişey de yapmadım valla deli gibi yiyorum
Tngabd Aslanmete hayır canım kızım doğunca sarılıktan hemen hastanede yatınca üzüntüden eridim yemeden içmeden kesildim
Emily37 Aslanmete 10.5 ay oldu çoğunu aldığım 30 kilonun 25’ini verdim 5 kilo kaldı gitmiyor🤦🏻♀️Önümüzdeki ay pilatese başlıycam o süreçte gider mutlaka
Ftmdayan Aslanmete 55 le hamile kaldım doğuma girdiğimde 72 kiloydum çıktığımda 60 a düşmüştüm sonra kırkımdayken 6 Şubat depremine yakalandım o sıra yine verdim 56 57 ye kadar düştüm şimdi yine aldım 62 olmuşum 3 gündür diyetteyim ama 57 ye düşmek için 😂
Bet-mirac15 2 ay oldu doğum yapalı, 17 kg almıştım. Çok hızlı şekilde 9kg verdim ama böyle kaldı veremiyorum. Etrafımdan da sürekli çok kilosunun sözlerini duyar oldum, üzülüyorum açıkçası 🙁
mrv2020 Bet-mirac15 Bet-mirac15 yeni doğum yapmış 2 aylık bebeği olan birine çok kilolusun deme şuursuzluğu… sakin üzülme sen bir bebek dünyaya getirdin ve ona süt sağlamak için yemek zorundasın insanlar gerçekten bir lohusanın moralini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İnan tüm kilolar gidiyor hele bir bebek hareketlensin benim bebeğim 8 aylık 16 kilo almıştım hepsi gitti üstüne 2 kilo daha verdim biraz sabır.
minikpandam-_- Aslanmete 67 ile başlayıp 80 ile bitirdim doğumda sadece 4 kilo gitmiş şok oldum o kadar az olmasına 3 haftada eski kiloma döndüm hiçbir şey yapmadım. Maalesef kilolu hamile kaldım 2 düşüğümden dolayı. O kilolar gitmiyor bendede. 6 aylık oldu kızım evde pilates tarzı şeyler yapacağım etki ediyor. Benimde hedefim 59