Sun-aden Kızlar merhaba 6 ay 15 günlük kızım covid 19’a yakalandı bunu nasıl atlatabiliriz ilaçlar dışında ? Ateşi 39.5 ‘a kadar çıkıyor sürekli yükseliyor eğer ki düşerse de en düşük 38.5 oluyor. Önereceğiniz vitamin deposu besin(çorba) vs bir şey var mı ?
Birkizannesi123 Sun-aden eğer anne sütü alıyorsa bol bol emzirin malesef başka bişey önerilmiyor demir ve d vitamini takviyesine devam edin
Sun-aden Birkizannesi123 emzirmeye devam ediyorum fakat iştahsız onu da almıyor çok zor emiyor. Antibiyotik verdi doktorumuz dolven yazdı calpol etki etmediği için ve nebülizatörde kullanmam için ilaç verdi. Antibiyotik için ishal ve öksürük çok olursa başla dedi fakat ben şimdiden başlamayı düşünüyorum. Bebekler daha çabuk atlatır dedi doktorumuz inşallah öyle olur 🙏🏻 Çok fazla covidden gelen bebek ve çocuk hasta varmış umarım bir an önce biter artık şu bela
Sun-aden Sun-aden Birkizannesi123 demir ilacını şuan enfeksiyon olduğu için durdurdu doktor ama d vitaminine devam ediyoruz
dolcegurbanne biz de 15 gün önce yakalandık ve evet çok çabuk atlatıyolar üstelik biz 1.5 aylığız. Oğlum da meme emmedi iştahı sıfırdı zorla şırıngayla süt vere vere iyileştirdim diyebilirim. Tabi sizin ek gıda avantajınız var. Geçmiş olsun miniğinize 🧡
Sun-aden dolcegurbanne teşekkür ederiz sizede geçmiş olsun 🙏🏻🥺Evet ek gıda var çok şükür zorla da olsa bir şeyler yedirmeye çalışıyorum fakat tükürüyor ekstra bir şey kullandınız mı vitamin vs? Size geçti mi süreci nasıl atlattınız kaç günde iyileşti bebeğiniz ?
dolcegurbanne Sun-aden bana da bulaştı çok zorlandımbiz küçük olduğu için hastanede yattık . ilk gün ateşi oldu sürekli ateş takibi yaptık gözleri kıpkırmızı oldu sürekli uyudu hiç uyanmadı ve dediğiniz gibi sürekli baloncuk şeklinde tükürüğü oldu çok belliydi hasta olduğu. 5 günde iyileşti tamâmen
Sun-aden dolcegurbanne inşallah bizim kızımızda hemen toparlar iyileşir galiba bizde ailece covid olduk pek iyi değiliz yarın hemen test yaptıracağız