Merhaba arkadaşlar bu tecrübesizlik ne zormuş Allah’tan böyle platformlar var da sorabiliyoruz. Şimdi benim sorum şu benim 2 ay 7 günlük bi bebişim var. Çok gazimiz olduğu için sağlık ocağındaki doktor biogaia damla birde nurse harveys damla verdi. İkisini de günde 1 defa 5 damla olmak üzere kullanıyoruz. Bebeğim sadece mama ile besleniyor. Sali aksam kullanmaya basladik. Biogaia kullandığımızdan beri kakasını çok daha rahat yapıyor. Damladan önce ıkınıyor kızarıyor ağlıyordu sıkıyordu kendini ve daha katı yapiyordu. Dün akşam kakasını yaptığında oncekilere göre daha yumusak kivamli sarı renkte pütürlüydü ama böyle az bisey sümüksülük vardı ama içinde az bisey kanda vardı. Internetten baktım acaba ishal mi yapti diye ishal diyebilmek için günde 6 7 kez kaka yapmış olması gerekirmiş cıvık şekilde. Ama oğlum 1 kez yaptı ve çok cıvık değildi hafif yumuşak kıvamdaydı. Bide internette sikayetvar sitesinde bu biogaia damla için bebeğim kanlı kaka yaptı diye sikayet yazmış birisi. Bu damla sebep olabilir mi bebisim öyle yapmasına başına gelen oldu mu hiç