annesininaslani Aranızda spralden memnun kalan herhangi bi yan etkisini gören kilosunu artıran var mi bide adet olmadan taktıran
Kvncprns annesininaslani adet görmeden taktırdım 11 ay olacak. Kilo adet düzensizliği yapmadı ama enfeksiyon oluyor bazen. Onda da fitil kullanıyorum geçiyor. Bayadır enfeksiyon da olmadım ama genel olarak ben memnunum canım sadece bazen kaydımı endişesi oluyor muayene oluyorum ama doktorum kim yerleştirmişse başarılı yapmış demişti. Sağlık ocağında taktırmıştım ücretsiz canım
1mom1baby annesininaslani 4 ay oldu taktirali ilk ay adetime yakın ağrı ve leke oldu 2. ay 5 gün gecikmeli oldu 2 aydır hiç sorun yok kiloda yapmadı memnunum tavsiye ederim adet olmadan takilmasiyla ilgili bilgim yok
annesininaslani Kvncprns sağlık ocaklarında artık takmıyorlarmış kendi doktoruma gidip taktırcam emziriyorum da şuan inşallah enfeksiyon sık olmaz çünkü ilaç kullanamam
Sevde123 Ben memnunum 3 4 ay olacak ara sıra sancı oluyor okadar adet düzensizliği de yapmadı 🤗 şehir hastanesinde aile planlamasına gittim 5 dk da taktılar herhangi bir ücrette ödemedim
Sevde123 annesininaslani evet canm reglin 2. Günü sağlık ocağına gidip kan verdim 3. Gün sonuçları alıp direk hastaneye gittim