joyfulmom Kızlar çene ve bıyık bölgesine lazere başladım buz lazere. Biraz araştırdım menmun kalanlar kadar kalmayanlar da var yaptıran var mı tavsiyeleriniz nelerdir merak ediyorum
2boymommy joyfulmom ben yaptirali 4 sene oluyor memnunun hic geri cikmadi hamilelikte dogumdan sonra bile cikmadi
deli_bir_hatun joyfulmom paketimi bitirmeden tüyler bitti sonra hamile kaldım baya sakal çıktı doğumdan sonra yine başladım bitti bakalım paket bittikten sonra yine çıkarsa ineli yaotiricam şansın varsa direk ineli al herkes onu öneriyor
deniz_s joyfulmom ben de yeni yaptirmaya basladim fauller cene alti bitik bildiginiz cene alti sakal gibi cikiyor yani umarım ama umarim cogalmaz tetiklemez IPL cihaz kullaniyormus bizimki ozel hastanede yaptiriyorum baska da hastane yok zaten ozel
Binnur_cam joyfulmom valla ben fuallere yaptırdım seneler önce iyiki yaptırmışım diyorum ama bıyık çene etkili olmadı cıkıyo hala .
nevermore Lazeri yüzünüze yaptırmayın, yaptırırken iyi güzel görünür ama bıraktıktan birkaç ay sonra misliyle geri döner kıllar. İğneli epilasyon yaptırın yüzünüze iyi bir uzmana. İnstagrama bakın binlerce yüzüne lazer yaptıran mağdurlar var.
joyfulmom deli_bir_hatun ben bütün vücut yaptırmıştım hamile iken vücudumda bir şey çıkmadı ama cenemde çıktı çeneye gitmisken biyikta olsun bari dedim yüzümde başka bölgede yok oralara istemedim iğneli de yok maalesef
Sonsuz18 2boymommy Alex kalın tüyleri görüyor diyorlar varmı öyle bişey yoksa tüm kıl tiplerinde olur mu
Eternity joyfulmom Ben Philips lumea ile yaptım ondan bile memnun kaldım. Memnun kalmayanların sanırım hormonel sorunları olabilir.
joyfulmom Eternity ya evet bende öyle düşünüyorum açıkçası bende hamile iken hormonlardan kaynaklı çıkan çene killari vardı onlardan kurtulmak için gidiyorum
Actombo Makine önemli. Çoğu buz lazer diyor sadece başlığı buz oluyor. Soprano ice titanium makine var bildiğim buz lazer. Onunda sitesinde var hangi merkezlerde olduğu. Ona göre gidin.
Bett1 joyfulmom tüm vücut buz lazer paketi aldım yüzüme ve göğüs göbek kısmı 1 seansta anında kalınlaşma ya başlayınca hemen bıraktım. Yüzdeki tüyler hemen kalinlasabiliyor hemde yüzümde sivilcelenme yapmıştı leke bile olmayan yüzüm 6 aya yakın sivilcelerle uğraştım. Ama vücuda gelirsek seanslarim biteli 1 yıl oldu ne bacak ne kol koltukalti genital hiç almadım çok memnun kaldım. Ama yüz asla
joyfulmom Bett1 ben vücuduma buz lazer değil de ipl lazer gitmiştim yüzüme buz yaptırdım tek seans ama o seanstan sonra bir sıkıntı yaşamadım yaklaşık bir hafta olacak bilemedim şimdi