-Kuzika- Aysude valla ben 2. Aylikti icmeye basladim baska kesmiyor su sicakta valla oyle gaz sorunuda yasamadim. 3 bardak iciyorum haftada 2 kere falan iciyorum ya
sadekahve_bitter Aysude gaz yapar gazlı bir bebekse içmeseniz daha Bn normalde de ayda yılda bir içtiğim için hiç içmedim
Deletedmom_117 Aysude dogurdugumdan beri içiyorum İlkte az azdi şimdi bulursam acımam ama bir sorunda yok
-Kuzika- Aysude 1 bardaktan bisey olmaz ya tadimlik icin. Sonra gerisi geliyor zaten bir kere icince 😁 ama bisey olmuyor ya
Tu_Na Aysude canın ne çekerse iç ye sütun umar bizde öyle derler emziren kadınsın bir bardakla birşey olmuyor benimki baya gazlı kolik bebek bir bardak içiyorum olursa hergun değil ama
tugbadrgn Aysude ay eşim benden doğurana kadar sakladı kolayigorunce dayanamiyordum içiyordum 2 aylik bebeğim var hala saklamaya devam ediyor çok canım çektikçe içiyorum
gly57 Aysude net 1 litre içtim 1 aylıkken falan. halada içiyorum ya insanın canı çekiyor 🙄 bizde gaz yapmadı. 3 aylık olana kadar yinede rezene içtim tabi.