gizemktlu Merhabalar bebeğim 6 günlük siyah kakasi bitti iki gündür ishal şeklinde kakasi. Kabizlik ve antibiyotik ilaçları kullanıyorum . Emziriyorum ayriyetten mama ve zemzem suyu veriyorum korkmalı mıyım ? Yardimci olabilecek deneyimli biri var mı?
AdenLinaa gizemktlu konuyla pek bilgim yok başıma gelmedi ama zemzem suyu bence verme zemzem suyu vucudumuz normal su gibi öğütmüyor ter yoluyla atılıyor zemzem suyu daha bebeğin çok ufak böbreklerinde ne kadar güç var ki zemzem suyunu vucudundan atabilsin ❤️
AdenLinaa gizemktlu zararlarını oku verilmemesi gerektiğini anlar canım ufacık bir meleğe vermeyin yapmayın
gizemktlu Dolores evet kullanıyorum yeni Sezeryan ameliyatı olduğum için doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum ishal durumunu farkettigimde kullanmayı bıraktım
Aysegul93 Dolores tabiki kullanılır Her antibiyotik değil ama doktorlar zaten emziren anneye göre yazıyorlar. Sezaryen sonrası bende kullandım + boğaz enfeksiyonu geçirdim yne kullandım.
Aysegul93 gizemktlu zemzem suyu mu yok artık 6 günlük abartmasn kaynanan. Ne demek kaynanam veriyor maalesef senin bebeğin o sahip çıksana.
Xxxyyy07 Aya kadar sadece anne sutu ya da formul mama verilir. Antibiyotik emzirirken kullanmak pek iyi degil. Yenidoganlarin kakasi zaten normal kaka gibi olmaz ishal kaka gibi olur. Yani anne sutuyle besleniyirsa oyle olur ama formul mamada nasil olur bilemedim
Sarpsmomm gizemktlu zemzem suyu vermeyin mama ve anne sütü hariç hiçbir şey verilmemeli çokk küçük bebiş. Bir de o aylarda hep ishal gibi yapıyorlar zaten günde 3 4 kez
gizemktlu Bu saat oldu 3 defa yaptı doktor 8’den fazla yaparsa sıvı kaybı olur getirin dedi emziriyorum 10 dakika sonra mama veriyorum