ezgikrby En başta söyleyeyim kızım şu an 8 ay 8 günlük 🐣 Kızlar siz bu balıkları kaçıncı aylarda ve ne türlerini verdiniz ya da verebiliyoruz ? 🐟😂
uynakbalina ezgikrby somon sargan hamsi ver demişti doktorumuz, dip balıklarını pek önermiyorum ama ayda bir yedir onlarıda dedi mezgit gibi, mümkünse buğulama bizimki çok sevdi balığı 😄
Semaaa39 ezgikrby tam 9 aylığız. Şuan kuzu kıyma köfte pirzola yiyor. Bizde balığa başlayacağız. Ama biraz daha bekleyeyim tazeler vs olsun demiştim. Buaralar aklımda benimde. Nerden alacağımı bilemiyorum tabi. Metro da tazeler vardır diye düşünüyorum. Haftasonu bi bakıp yapacağım :)
ezgikrby aura_meselesi_bu_sekerim yaa çok iyi maşallah bizim pek ek gıdayla aramız yok ama denemek istiyorum 😂
ezgikrby uynakbalina size de maşallah ya 🧿 ben de doktorumuza pazartesi sorucam gittiğimiz yerde balıkçılar yokmuş maalesef 😂 memleketten stok yapıp götürücem sizlere de sormak istedim 🥰
ezgikrby Semaaa39 evet orda vardır ben de Doğu’ya gidicem alıcak yer yokmuş 😂 gitmeden buralardan alayım dedim umarım severler 🌼 biz de kıyma yiyoruz şimdilik seviyo 🥰
ilknur0403 ezgikrby somonla başlayabilirsiniz yemesi daha keyifli bi balık hemen tel tel oluyor tadını da begeniyorlar herhalde🥰
ezgikrby ilknur0403 çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman balıktan nefret ediyorum zaten kolay olsun bari ahxjdn
Deletedmom_71 ezgikrby Somon Uskumru Çupra Hamsi Palamut Cinekop Levrek Ben bu zamana kadar bunlardan denedim canim benmki 23 aylık suan 😊
ezgikrby Deletedmom_71 ay sağlıkla büyüsün 🥰 tamamdır çok teşekkür ederim çok güzel bi sıralama olmuş ekran görüntüsü alıyorum hemen 😂🩷