egeninanns Aşırı emen bir bebeğim var 3 aylık ve sürekli kusuyor . Emerek uyuyor asla emzik almıyor her emziği denedim nasıl alışacak bi fikri olan var mı ? Aynı şekilde biberonu da almıyor işe başlarsam aç kalacak sanırım
aleyyy egeninanns çoğu emzik markasını bende denedim bi aventin emziğini denememiştim 2 aylıktı onu aldım ve hemen tuttu şimdi 3 aylığız hiç bırakmadan kullanıyor aventi denemediyseniz tavsiye ederim
hayalperest2310 egeninanns almayan almıyo canım her yolu denedim pes ettim sonunda 5 ay 19 günlük oldu artık emziksiz yola devam ediyoruz 😂
EgemenAtam egeninanns Valla ben de neler denedim ama almadi.Aslinda ilk dogdugu zaman almisti ama meme reddi yapar diye korktum simdi 4 aylik oynuyor agzinda sadece emmiyor😂Zaten su saatten sonra da bosver almasin ilk 3 ay anneyi cok emiyorlar.Sonra acıktıklarında
egeninanns hayalperest2310 ya gece emmese iyi de sadece memede uyuyor . İşe başlarsam nasıl uyur nasıl beslenir diye düşünüp duruyorum
Nagihansrkyy_ egeninanns biz tatlandırıcı olarak tiryak diye birşey var ondan almıştık internetten araştırıp bulabilirsiniz hem gazı için iyi oluyor hemde emziği bandirip ağzına verdiğiniz zaman tutuyor
egeninanns Nagihansrkyy_ ben d vitaminini bile veremedim ateşlendi calpole batırıp verdim onu bile kustu 😂çocuğun ağzına giren tek şey meme en son onu kesip vereceğim