uynakbalina arçelik marka bulaşık makinam var üçtür aynı bulaşığı yıkatıyorum ve kirli neden olabilir ?
Zumra_Fatma uynakbalina tuzu bitmistir yada parlaticisi benim makinam oyle olunca bunlari tekrardan koyup calistiriyorum gayet de guxel yikiyor
Annis-ogul uynakbalina gözenekleri tıkanmış olabilir cnm .çıkartıp temizleyebilirsin ve makina temizleyicisi kullanabilirsin.boş calistirip
Asya3870 uynakbalina anneminkide öyleydi geçenz önce filtresini çok güzel bir şekilde temizledim. Sonra markette satılan bulaşık Makinesi temizleyicisi var onunla boş bir şekilde bir daha çalıştırdım. Çok güzel bir şekilde yıkamaya başladı
uynakbalina Zumra_Fatma tuz kullanmıyorum makinayı kurdukları zaman buranın suları kireçli değil gerek yok demişti
uynakbalina Annis-ogul @dayes @Pikapikapikacuuu sağolun kızlar temizleyici alayım bari bugün yıkasında temizlerim tekrar açmıştım çünkü
uynakbalina Asya3870 bak o aklıma gelmedi hiç normalde temizliyordum bu ara unutkanlık hat safhada 🤦🏻♀️
Meriskus Her hafta filtre be o dönen üstteki aparatı cıkarın kürdanla delikleri temizleyip tekrardan takın Her hafta icini temizleyin Tuz ve parlatıcı tamam
uynakbalina Meriskus şimdi bi daha açtım bitsin de öyle yapim bari üçüncü defa yıkatıyorum aynı bulaşığı 🤦🏻♀️
joyfulmom Meriskus o üstteki dönen aparat nasıl çıkıyor ki bende aynı sorunu yaşıyorum da alttaki filtresi temizliyorum onu bilmiyordum
Anr5155 uynakbalina makinanın içini yeni temizlemiş olmama rağmen ikidir benim makinamda aynısını yapıyor çok canım sıkkın bu konuda.
Anr5155 uynakbalina benim de aynı ya 3. Seneye yeni girdik garantisi biteli 2 ay oldu çok moralim bozuk
uynakbalina Anr5155 bi yıkasında filtrelerini temizleyip boş çalıştırcam yine devam ederse esseelaaaa 🤣