Serenist Kızlar morelim o kadar bozuk ki eşim her sene bir iki defa cinsellik yaşadığımızda ya kalkmıyor yada çok afedersiniz boşalamıyor artık o kadar morelim bozuluyorki ağlamak istiyorum yani pek birşey giydirmiyor aman ne gerek var diyor alma diyor benimde canım çok yanıyor nedendir bilmiyorum artık ölüyorum ağrıdan sanırım benden kaynaklı kızmıyor sinirlenmiyor ama lafı sokuyor bende diyorum benden olsa hiçbri zaman boşalamazsın çekici gelmiyorum galiba inanın çok morelim bozuk
gitgel_ Serenist canım sen neden kendini kötü hissediyorsun sonuçta senede bir iki defa olmuyor dedin belkide sağlık sorumu vardır psikolojik de olabilir böyle şeyler cinsellik için bir terapiste gidebilirsiniz kadınların kendini cinsellik yönünden eksik hissetmesini hiç doğru bulmuyorum eşinin isteklerini yapmayıp put gibi yatıyosan o ayrı adam haklı derim o zaman ama onun harici dediğim gibi bir sağlık yada psikolojik sorunu olabilir
edafmo Serenist her zaman olmuyorsa o bahsettiğiniz problemler bence normal ya. Bazen oluyor çünkü kafası dalgındır, işle ya da maddiyatla ilgili biseyi kafasına takmıştır, yorgundur, gününde değildir vsvs..
CankizimRavzam Serenist canım boşalacak adam her türlü boşalır eşin kendi sorununu sana yıkmaya çalışıyor üroloji bölümüne gidip muayene olsun canına yazık nasıl acır ben burdan hissettim ve sende de istek kalmadığı için canın yanar yani kuruluk olur Hamidiye çeşmesi değil neticede sen hiç üzülme kuzum eşinin tedavi olması lazım
Serenist gitgel_ ay istediği pozisyonlar deneniyor dün perişan oldum şarıl şarıl terledik gelmiyor diyor dedim tamam başka zaman yaparız pertim çıktı çünkü put gibi durmuyorum ama canım yanıyor ister istemez bu yansıyor belki ondan sebep suçu bana atıyor dedim sen aşırı yorgun olduğunda konsantre olamıyorsun diyorum oda olabilir diyor :( bilmiyorum evliliği hiç böyle düşünmezdim
gitgel_ Serenist yılda bir iki yüzünden canımı sıkma bak senin ağrılarında psikolojik olabilir ağrıdan korktuğun için odaklanamıyorsun bende de vardı ilk seneler nasıl olursa olsun yanatdı canım gittim doktora o da psikolojik demişti yeterince ıslanma olmayınca canın yanıyor sal kendini canım eşin o senin ana odaklan eşini de o ana odakla ki o da aklındaki sorunlarından uzaklaşsın yılda bir ikiden özgüvenin kırılmasın sen kadınsın her şekilde güzel ve çekicisin bunu eşinin gözüne sok 😂😘
Sum28 Yılda bir iki defa psikolojik olarak olabilir devamlı ise üroloji uzmanı görmeli… Neyi bu kadar dert edindiniz yılda bir iki defa olanı da görmezden gelin canının yanması yeterli ıslanma olmadığında olur ön hazırlığı uzun tutun. Burada suçlanacak kimse yok eşin kendini baskı altında hissettiği için direk suçlama mekanizması devreye giriyor kendini görmeyip rahat olup akışa bırakın
Serenist Sum28 içimi rahatlattınız kafaya o kadar takıyorumki önceden özgüveni yüksek bir kadındım aslında güzel bir kadın olduğumuda düşünüyorum ama doğumdan sonra kendimi eksik görmeye başladım