MeliSelim Ne yapsam geçmiyor. Poşet lansinoh havalandırma ılık su yıkama göğüs kalkanı…. Çok canım yanıyor kanadığı da oldu ne zaman huzurla emzireceğim 🥺
asya2808 MeliSelim soğanı rendeleyip suyuyla birlikte pamukla gogsunuzde bir gece bekletin evet yakacak ama hicbir sey kalmayacak sahsen denedim ve işe yaradi. Bu dogumumda da yara olmadan uyguladim ve cok şükür yara olmadi
Leilanii MeliSelim bana en iyi kendi sütüm gelmişti. Emzirdikten sonra biraz kendi sütümden sürüyordum o kadar belki sizde de işe yarar
Busra986532 MeliSelim güzel anne her şeyi denedim kan revan içindeydim. Buradan bir anne madacasol diye kremi çnerdi 2 defa sürdüm geçti. Normal doğumda dikiş yerime kullanmıştım çok hızlı iyileştrmişti tavsiye ederim.
--Merve- MeliSelim krem sürmeme rağmen göğüs yaralarım geçmemişti sütümde gelmiyordu bi türlü🤦 hastanede bi teyze hem sütün gelir hem yaraların geçer diye şekerle zemzemi karıştırıp sürmemi söylemişti. minik bir şişenin içine zemzem ve şekeri karıştırmıştım yarım saatte bir sürüyordum suyu emzirirken tabi yıkıyordum şekerli suyu bebeğim almasın diye valla sütümde geldi yaraları da geçirdi ama asla bilimsel bi dayanagı var mı bilemem denize düşen yılana sarılır hesabı herşeyi denemeye açıktım o ara psikolojik de olabilir 😄
momofege Lansinoh kreme devam edin sürdükten sonra göğüs kalkanını takın mutlaka benimde 2 meme ucum yaraydı bu şekilde geçirdim bol krem sürdüm sık sık 🥰
MeliSelim momofege inşallah geçer 1 haftadır çekiyorum 😔 kan gelince korktum sağıp veriyorum sütümü emerken kanar göremem diye
momofege MeliSelim geçer inşallah hiç merak etmeyin siz kremi her fırsatta sürün göğüs kalkanını takın
MeliSelim Busra986532 bana da hamazinc önerildi 2 defa sürdüm yaktı biraz ama buda aklımda olsun teşekkür ederim 🍀
MeliSelim --Merve- şuan bende herşeye açığım analık psikolojisi lohusalık ile birleşince değişik oluyoruz zemzem nerde bulabilirim?
--Merve- MeliSelim umreden gelen tanıdığınız falan var mı isteyin çok az bişey olsa yeter zaten denemek için
kucukprenses MeliSelim soğanı ikiye bölüp tek tek ayırıp ocakta közlemiştik o şekilde göğüslerime koymuştum, hastaneden gelir gelmez yapmıştık ve çok az yara olmuştu, kardeşimde bu şekilde aşırı olan yaralarını iyileştirir çok iyi gelmişti
Kubracns MeliSelim canım etkilisi zeytin yağı süt beş dk açık bekle sonra göğüs pedini tak misss hem yara geçer hem yumuşak olur
Sevdaaalya MeliSelim ben ayva çekirdeği kullandım ve şunu farkettim kendimde sıcak tuttuğumda geçti yaralar birini açınca diğeri illa kapalı olmalı
melekknazzx En iyisi gerçek zeytinyağı benimde yara olmuştu kaç tane krem kullandım bir fayda etmedi emzirme sonrası pamuk ile zeytinyağı sürdüm hem kuruyup daha çok acımasını önlüyor sürdükten sonra da göğüs pedi koydum