Mutluyumarkadaslar Selam kızlar bebeğim gece boyu emiyor memeyi ağzından çekince uyanıyor tüm gece sırtım belim her yerim ağrıyor bunu nasıl çözebilirim normalde emzik tutuyor ama gece verdim bir kaç kez illa meme istiyor bi çare… bu arada 1 hafta sonra 5 aylık olacak
Emine_elis Mutluyumarkadaslar sabh 7 den beri bı bütün oldk resmn Emiyr. Gece de uyanınca emecek illa ki yoksa geri uyumuyr emzik de tutmuyr bnde bu durumdan mahvoldum valla
Aatamom Mutluyumarkadaslar Ayni sorun 2 hafta önce bizde de vardi 5. Ay kontrolunde doktorumuz artik yavastan tadimlara baslayalim dedi doymuyor muhtemelen dedi birde hipp iyi geceler mamasi almami istedi geceleri o mamayi veriyorum sonra azicik emip uyuyor ve normal emme süresine döndü eskisi gibi emiyor artik sizinde ayni sey olabilir sadece anne sütü yetersiz kaliyor sanirim benim oglum Biberon ve mama dan nefret ettigi icin normal formul mama vermedim bu yuzden doktorumuz hipp iyi geceler onerdi cok sukur masallah eski duzeni yakaladik bi doktorunuza danisin isterseniz bizimle ayni problemi yasiyor olabilirsiniz
Mutluyumarkadaslar Aatamom yaa öyle mi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim dediğiniz gibi yatmadan evvel mama vermek sanırım iyi olacak çok teşekkürler 🌸
Aatamom Mutluyumarkadaslar Evet benjmde hic aklimin ucundan gecmedi çünkü simdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi sagligi veya doymama gibi bir sorunumuzda olmamisti meger büyümüşte ben idrak edememisim cocuk açmış 🤦🏼♀🤣🤣