Busrgok 9 aylik oglum sunnet olucK ama lokal aneztezi degil uyutulucak lokal yapan hastaneler bana uzak baaya simdi 6 7 saat ac kalmasi gerekuyi benm bebegim hr dk emiuo basl dayancak
koyuncu2804- Busrgok devletten sıra aldık bizde, yenidoğan sünnet için. Genel anestezi olacak 6.ayda dedi şok olduk. Daha bu bebeklerin ciğerleri ne ki
Minnakkk Busrgok merak etmeyin tahmin ettginiz gibi olmuyor oglum da 3 aylıkken kasık fıtığı amelşyat ve sunnet oldu genel anestezi aldı yaklask 9 saat ac kaldı serum takıldığı için aclıgını hissetmedi oyle demişti doktor
2boymommy Busrgok benim oglumda 3 aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu valla ben sabaha kadar ayakta sallamistim bide telefondan ninni acmistim o sekilde sabahi etmistik😐
livanurvealpinannesi61 Busrgok 1 yaştan önce doktor sadece bölgesel uyuşturma yapıyoruz demişti biz anestezi alsın istemedik o kadar küçükken.
livanurvealpinannesi61 koyuncu2804- bize de 1 yaşa kadar uyutmuyoruz bölgesel uyuşturma yapıyoruz demişti çocuk cerrahı 5 aylıkken yaptırdık biz