Mminigimm Hapşurukla başladı burnu tıkandı neyse böylece geçer heralde dedim ateşi çıktı ilaç veriyorum 38 de sabitlendi düşüremedim. Uyuyor yemeğini yiyor huysuz değil ama ateşten korkuyorum. İki dk gözümü kapatmışım rüyamda koşa koşa acile gidiyoduk eşimle. Var mı ateş nöbetinde bekleyen 😩 bide bu erkekler her durumda bişey olmaz deyip nasıl uyuyabiliyo ya uyuz oluyorum 😀
orguormeyiseven1anne Mminigimm Şuan nöbetteyim. Ağlayarak uyandı ve ateşi 37lerde gözüküyodu ama sanki daha fazla gibiydi uyudu şimdi ben de uyuyamadım bekliyorum daha fazla çıkar diye diş çıkarıyo heralde😏🙁
Mminigimm gamzesameturkoz ilaç verdim huzursuzluğu yok uyuyo alnına nemli bez falan koyuyorum sinirleniyo bekliyorum öyle 🥹
gamzesameturkoz Mminigimm ılık duş aldır canım bi de. Hafif giydir ve bebeğin 6 ay ve üstünde ise bol bol su içir. Geçmiş olsun 💐
Miniss Aynı durumdayız iki gün önce acilde aldım soluğu ateşi 40 ı gördük sadece ateş burun akıntısı tıkanıklık ve hapşırık var. Hemen ateş düşürücü iğne yaptılar sonra boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi antibiyotik bitene kadar kullan ateşi çıkmaya devam edecek dedi yolladı 🥺 bugün 38 ateşi gördüm yine başında bekliyorum
Avera Ayağının altına limon sürün, ılık duş ve bolca sıvı tüketimiyle kolayca atlatırsınız inşallah. Ateş vücudun savaştığını gösteriyor, hızla düşürmeye çalışmak bağışıklığı baskılıyor. 40 ı geçmediği sürece korkmanıza gerek yok aslında.