Sun10 Kızlar bebeğim 3 gündür gece çok Mızlıyor uykusunda bile çok huzursuz kucakta sakinleşiyor aç da değil gözünü açmıyor ama uyuyamıyor da acaba diş mi zorluyor kuzumu ??
Binnur_cam Sun10 5 ay 5 günlük gece kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum dönüyo kendini uyandırıyo zor uykuya geri dalıyor 5te bi uyanıyo daha uyku yok mızmızlanıyor sürekli
eymenin_annesi34 Sun10 Sanırım istediğimiz kadar uyku eğitimi verelim onların dediii oluyor 3 ay 5 günlüğüz bizimde uyku düzeni bozuldu 😒
Alparslannesi Sun10 aynı benim oğlum gerçekten uyanıyor ağlıyor kucağıma aldığım an uyuyor emmiyorda emzirince emiyor 1 dk sonra çıkarıp ağlıyor emzik veriyorum uyuyor yerine koyuyorım en fazla 20 dk yine uyanıyor anlamadım valla
1pekmom_ Sun10 bizimkide böyle bence dişle alakalı, gece uyumadan önce nurse harveys diş jeli sürüyorum, gecede bazen ara ara sürüyorum emzirmeden sonra rahatlatıyor tavsiye ederim bitkisel zaten zararı yok 🌸 etkisi olmazsa dişten değildir
Sedaaa55 Vala benimki de 5 aylık haftalardır gece hiç uyumuyor sürekli ağlayarak uyanıyor meme yada emzikle belki susuyor yarım saatte bir uyanıyor
Sun10 Sedaaa55 MelisAselsglm Binnur_cam 2 3 kere max emmeye kalkar emip geri uyurdu 3 gündür böyle ya bide geceleri hiç ağlamazdı gözü kapalı ağlıyor şimdi emme arasında bile 😢
MelisAselsglm Benim bebeğimde aynı şekilde 5gün var 6 aylık olmasına sürekli uyanıyo tekrar uykuya geçişte zorlanıyo karnınıda doyuruyorum sanırım atak geçiriyoruz
Sedaaa55 Sun10 aynen canm 2 3 kere acıkınca uyanırdı bida sabaha kadar uyurdu şuan düzen değişti diş sanırım