Minikbebis Deliricem memede susuyor sallıyorum uyumuyor yerine yatırıyorum basıyor yaygarayı napıcam böyle yanımdada yatıramıyorum bişi olur diye
Elazeynep1 Minikbebis bizde aynıyız bende şaşırdım kaldım İnan memeyı bıraktığı an uyanıyor ağlıyor yatağa koyamıyoruz bile
Tuba Minikbebis kaç aylık acaba? benim oğlumda öyleydi ve 6 aylık olana kadar beraber uyuduk. Şuan 10 aylık ve kendi yatağında yatıyor, fakat diş çıkarma döneminde falan yine memeye yapışıyor ve yine yanımda yatırıyorum mecbur🙊
BuseK Minikbebis 22 günlük bebişten beklenen tepki zaten bu 🤦🏼♀️🙈 memeyi kendi bırakmasını bekleyin ağzından çekince uyandırıyosunuz aslında 😂 bizimde öyleydi bide doymamış derin uykuya dalmamış olabilir , ilk 3 ay bebekler annelerin yaka iğnesidir dert etmeyip kabullenin daha çabuk geçiyo 🙈😅
Minikbebis Elazeynep1 memede şuan uyuyor çeksem uyanacak nolucak böyle bilmiyorum ya bi bilen yok mu ki☹️
Tuba Minikbebis daha çok küçük olduğu için yakınlık istemesi normal🤗 zamanla düzene girecektir mecbur sabretmek lazım
Canpare2 Minikbebis suan o anne karnındaki sıcaklığı senin kalp atışını kokunu aradığı için öyle annesi geçici
Guldas Doymuyor olabilir, sürekli memede olmasıda seni yorara ve süt birikmez. Arada az mama ver uyusunki, sütün biriksin.
Minikbebis Guldas göğüslerim çok şiş acıyorsürekli emmesine rağmen hangi mamayı önerirsiniz ve nasıl bibeornal
BuseK Minikbebis bi sıkıntı yok dünyaya alışmaya çalışıyor ve tanıdıgı bildiği tek yer huzurlu olsugu senin kokun ve göğsün ☺️🙏🏻 Mamaya alıştırıp meme reddine sebep olma sütünde çoğalmaz mamaya alışırsa , boza içebilirsin üzüm şırası içebilirsin beyaz kuru dutu hoşaf gibi kaynatıp içebilirsin sütünü mutlaka arttırıcak şeyler bunlar
Kumrununtanesi Benim oğlum doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor hep yatağımın yanında idi ama kendi yatağı idi.Şu an 10 aylığız yanımda uyuyor bazı dönemler de 😊 memeyi çıkarınca uyanıyor maalesef şu sıralar böyleyiz.Bende ısrarcı olmuyorum ama dayanamadığımız zaman olabiliyor.Henüz sizin ki çok küçük ❤️ Yatağa koyarken sallayın belki hala sizin tuttuğunuzu düşünebilir sonra uykuya dalmasını sağlayın.