Minel-inannesi Balkuupu 3tane tahta vileda sopasi, 1tek kisilik carsaf, caprazlamaya koydugunuz vileda sopalarini sabitlemek icin yarim metre kadar iple bi deneyin. Severse ilgisini cekerse, lisanslı desenli olanlarindan alirsiniz
BuzluKahve Balkuupu Kızım çok severdi, oğlum ilk gün kırmaya çalışınca kaldırdım geçen sene. Bu sene tekrar deneyeceğim şu an 3 olacak
Oburiks Balkuupu benim oğlum 11.5 aylık 6 aylıkken aldım odasına koydum , 2 aydır aktif olarak kullanıyor, saklanıyor oyuncaklarını içine koyuyor çok seviyor
Balkuupu Minel-inannesi 3 tane vileda sopası nereden bulayım onu düşünüyorum şu an🤔 iyi fikir aslında ama başka ne olabilir dur bi düşüneyim teşekkür ederim 😂
Minel-inannesi Balkuupu evde oklava varmi? Birini oklava yap, birini kullandigin vileda sapini cikart, bi tanede evde o ayarda çubuk değnek ne varsa idaretenlik kur. Zaten 2gune belli olur sevip sevmicegi
OptimusPrime Balkuupu Çamaşırlık üçgen şekilde açın, yanında olun ama. Üzerine bir çarşaf örtü. Çadır gibi oluyor. Deneyin sevecek mi? Ben kızım 6 aylıkken almıştım. Şuan 4 yaşında hala oynuyor. Kardeşiyle birlikte. 🤗
Oburiks Balkuupu çamaşır askiligindan daha kolay ve güzel oluyo bir deneyin severse o şekilde alın benim aldığım model bu https://ty.gl/o7jdrx1r4s