bulutmomy Humana çayı dışında herşeyi denedim yok arttıramadım mama destekli gidiyorum ne yapmalıyım 🤦🏼♀️
Yasemin38 bulutmomy öncelikle sütün hakkında pozitif düşün öğün atlamadan beslenmene dikkat et Bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar Ve sık sık emzir Bulgur Dereotu İncir Hurma Dutkurusu Ceviz Badem Balkabağı Komposto Tahin-pekmez Helva Biberon kullanırsan kolay ulaşıma alıştığı için memede çabalamak istemez ağlar kendini geri çeker. Emdikçe sütün artar. Bir süre sık emzirme yap saat gözetmeksizin. Bebeğin ne kadarlık canım
Gulsah1995 bulutmomy Tereyağı hafif yanma aşamasına gelene kadar eritin üzerine önceden suçlamaysa bekletmiş olduğunuz kuru dut katı ekleyin birlikte kavurun hafif yanar gibi olsun sabah kahvaltı da vs yiyin çok güzel süt yapıyor
Busragnr0 bulutmomy su su suuu en çokk süt yapan şey sudur canım gunde 2.5 lt su iç ozaman bak bırde dinlenmeye calıs dinlenınce de süt artıyor
SerennDuru Öncelikle sütüm var gün geçtikçe artıcak artıyor diye düşün inan ve beynine bu şekilde gönder 🤭 gerçekten en önemlisi bu psikolojik yani ve bol bol su.
SerennDuru bulutmomy sütüne güven aksini düşündüğün an gerçekten sıkıntı bizzat yaşadım biliyorum 🤦🏻♀️ gece sık emzirmeye çalış süt üretimi gece daha fazla oluyor birde ben vitamin kullanıyorum sütün kalitesini artırıyor i mom adı
Tubaakk bulutmomy şekerli kimyon çayıda bende çok etki etmişti sütün kalitesini bile etkilemişti bunun yanında uyku ve su çok önemli 💐
Yavuz01_ Bende ne yaptıysam sütümü artıramadım çünkü biberona alıştırdılar 😔 en önemlisi bence pozitif düşün moralin yerinde olsun, vakit buldukça dinlen ben yapamadım umarım sen başarırsın Allah yardımcın olsun