fatmanurdmrbrbr Kızlar oğluşum 6 aylık. Yürüteç kullandırmayı düşünmüyordum ama bugün ebemiz çok faydalı yürüteç kullanın dedi. Ama baze doktorlar önermiyor hele erkek çocuklarına hiç önermiyorlar. Düşünceniz nedir, sizler kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz
_The_ANA_ fatmanurdmrbrbr Hiç kullanmadım Yürüme arkadaşı kullandık hep Erkenden de yürüdü Hiçbir doktor önermiyor
yusufiannesi fatmanurdmrbrbr bende mecbur kaldığım için kullandım 7aylıktan itibaren şuan 1 yaşında ve yürümeye başladı yaklaşık 2 aydır da binmek bile istemiyordu zaten sürekli onun içinde tutmadığınız sürece ben bir sakınca görmüyorum açıkçası
fatmanurdmrbrbr Bende kullanma taraftarı değilim ama bugün ebe kafamı karıştırdı çok faydalı dedi. Yürüme arkadaşı düşündüm ama daha onun çok küçük
Bebeksi3446 Ben ilk başta kullanma taraftarı değildim ama yalnızım kimse yok yaşadığım şehirde ve temel ihtiyaçlarımi giderecegim zaman bana yardımcı oluyor diye kullanıyorum bir zararını goremdim şuan 11 aylığız ama çok mecbur değilseniz kullanmamak iyi gibi