Pinpony Merhaba Kullandığınız oyun matları ile ilgili yorum yapabilir misiniz memnun kaldınız mı kaliteli mi ne kadar süre dayandı / dayaniyor -unigo -parklon -elelebaby -infant hoby Gördüğüm markalar bunlar Teşekkürler şimdiden
Cemssceren Pinpony infant aldım 4 aylıkken 11. Ayına giriyor taş gibi sağlam en fazla yaptığı dişleri kaşındığı için kenarını köşesini ısırıyor bir şey olmuyor darbe emici özelliği süper kaç kere düştü üstünde sayamadık bir şey olmuyor temizliği kolay bir tane negatif özelliği yok diyebilirim tavsiye ederim
Ucansupurge Pinpony İnfant kullanıyorum 1 yildir memnunum. Temizlenmesi kolay ve cift tarafli olması güzel uzerinde ki desenler ilgisini cekiyordu.
bombacimulayim Hangi markaydı hatırlamıyorum ama unigo olabilir. Ben 6 aylıkken almıştım şu am 2.5 yaşında kızım , hala onun üstünde oyun oynuyor. Odasında halının üzerine serili . Tabi zamanla deforme oldu ama tek tük. Kızım deldi falan.
Pinpony bombacimulayim bombacimulayim ayy baya kullanmışsınız markası falan yazmaz mı bi yerinde baksanız
bombacimulayim Pinpony geçmiş siparişlere baktım unigoymuş. Dediğim gibi hala kullanıyoruz gayet de sağlam duruyor