Merveio14 uynakbalina geçen sene 2 tanesi en büyük 2 orta hurçu 102.83 tl ye almışım 4 küçük boy 130 TL sonraki 4 küçük boy 134 Sonraki 4 küçük boyada 130 TL vermişim şimdi uçmuş fiyatlar. Sende Şuanki fiyata alınmaz. Alabilirseniz alın stok yapın çok işinize yarar
slkmsncemile uynakbalina kız gel bize bizim burda bir yer var bi milyoncu gibi ama bi milyona bişi yok, ben büyük boy diye bir hurç aldım, 3 ceset sığar içine, evi doldurup duruyorum ldlslsödö hala yer var allahsızda 🤣
sarilokumumm uynakbalina baza altı vakumlu hurç aldım vakum hurç ile birleşik normal hurç gibi duruyor oğlumun bütün küçülenlerini aldı
naynini uynakbalina Ikea skubb👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 sadece bunları kullanıyorum ve aşırı aşırı aşırı memnunum 🥰 Kalıp gibi duruyor, üst üste koyabiliyorum ve tertemiz görüntüsü var. Hacmi de gayet yeterli. Ben üç boyunu kullanıyorum😊 üçer beşer aldım, pahalı denilebilir ama kullanışlılık ve devamlılık açısından tavsiyemdir. Fiyat performans ürünü https://www.ikea.com.tr/urun/skubb-beyaz-44x55x19-cm-saklama-kutusu-30290362
naynini uynakbalina 😄 ben gidip mağazadan almıştım da her ilde olmuyor tabi 🥲🥲 bizim evin her şeyi İkea 😄😄
Pinar_kb uynakbalina geçenlerde bime gelmişti aldım bayağı. Kutu hurçlardan. Yakınlarda bim varsa bakın bir isterseniz
naynini uynakbalina oralara Ikea diliyorum en kısa zamanda 🥰🤲🏻 skubb denk gelirsen de aşırı önerdim bak 😄 gri olanlarıni da kullanıyorum, beyazlar daha güzel daha temiz duruyor 😊