bebitonunannesi_ Mutlaka hergun tatlı yiyorum,canım çok fazla istiyor neden bu kadar sık tatlı krizine giriyorum anlamıyorum gerçekten? Doktora gitmeli bir durum mu sizce? Önceden de hep canım çekerdi bu aralar hep hergun… şekerli şeyler istiyorum hep
Ucansupurge bebitonunannesi_ dengesiz veya yetersiz besleniyorsunuz demek ki emzirmeden sonra tatli krizinin sebebi buymus
Dahabirmavi bebitonunannesi_ bende tatlı yoksa illa ki her gün çikolata yiyorum. Hamilelik öncesinde hiç aramazdım hamilelikte bi tık arttı ama şuan her gün yemek istiyorum
Bugleminannesi28 bebitonunannesi_ benim tatlı yemekten çok yapmak hoşuma gider hergun bir tatlı yaparım eşime.. dün sütlaç vardı bugün Galatasaray maçına özel yaş pasta yaptım yazılı😄 ama ben daha yemedim düşün
Aslananne1 bebitonunannesi_ bnde öyleyim yaa 3 gun önce büyük kavanoz Nutella aldim hepsini Bn yedim 4. Gün bitti kaşıkla kaşıkla bitti😅😅😅 emzirmiyorum da ama aşırı tatlı çekiyor canım hep elimde şekerli bisiler var sekerimi de olcuyorum normal çıkıyor amlamadim