Dykdyk benim kızım 5,5 ayına kadar gecede 1 kere kalkıyordu. Diş dönemi bozuldu ve en son artık saatte bir uyanmaya başlamıştı. İşe de başladığım için baya yorucu oluyordu. 9. Ay başında bir gece uyandığında emZirmeyeyim bakiim dedim ama yatmadan yemek yedirmiştim yani tok olduğuna emindim. Kızımda çok emme talep etmedi uyudu. O gece 3 kere uyandı hepsinde emzirmeden pışpışlayıp uyuttum. Tabi uyuması biraz zaman aldı ama 3. Günde gece 1 kere uyanmaya başladı. Tabi hala uyanınca emzirmediğim için uyuması 45dk-1 saati bulabiliyor. Şimdi 10 aylık bazen çok sık uyanıyor yine ve geri uyutmakta zorlanıyorum ama bazen de 1 kere uyanıyor emzik veriyorum geri uyuyor. Dün gece 12:30 dan 2:30 a kadar sürekli yat kalk yaptım. Sonrada 5:10 da uyandı, 6:30 a kadar uyutamadım, sabah artık dayanamayıp meme verdiğim halde uyutamadım. Yani sanırım emzirmeyi kesmek de tam bir çözüm değil. Etki etmiyor değil tabi biraz uyanmaları azaltıyor ama tam yetmiyor. Biz o deliksiz uykuya geçemedik henüz. Sanırım uyku eğitimi şart.