Arkadaşlar çok kötüyüm bitmiştik tükenmişlik yalnızlık var bebeğim 4 aylık oldu uyku eğitimini kendim vermiştim 1 hafta çok güzel akşamları rutini uygulayıp yatağa koyuyordum kendi kendine uyumaya başlamıştı başarmıştım sonra yavaş yavaş sabah ilk uykusu derken öğlen uykusuna geçmeye başladık onu da kendi kendine yapmaya başlamıştı ve 5 dk kendi kendine oyalanıp uykuya daliyordu bebeğim ve eskisi gibi yorulmuyordum taki eşim konuya el atana kadar bir gün gene yatağa koydum kendi kendine ağı gugu sesleri çıkartırken eşimde bu uyumuyor diyip ışığı açıp yanına gitti o günün gecesinden beri gecem gündüzüm harap oldu eskisinden daha beter oldu meme almaz kucakta gezer kanguruda uyuya kalıyor yatağa yatırıyorum başlıyor ağlamaya memeye alıyorum yok yatarken emziriyorum memeyi çekiyorum uyanıp tekrardan başlıyor taki yorgun düşene kadar bu gün dak etti canıma onunla beraber bende ağladım eşimi aradım eşimde sabah erken gidip geç dönüyor ev işi yemek bulaşık çamaşır her şey bende birazda evin haline takıyorum uyusa şunu yapsam bunu yapsam sinirimi internetten alış verişten çıkartmaya çalışıyorum yok ne yaparsam yok atıcaktım kendimi asagi o dereceye geldim uyku eğitimi alan varmı arkadaşlar bozulma durumu varmı gerçekten sil baştan yapacak sabrım kalmadı