yamacbeyim Selamlar, Ek gıda dönemi için buharda pişirme makinesi almak istiyorum ancak arada kaldım, kullananlar yorum yapabilirse çok sevinirim
Aynenkanka yamacbeyim ayy yoyko bir harika, arkadaşım philips vermişti ama onu kullanmaktan vazgeçtim yoykoyu inceleyince ve ondan aldım. Kendi kendini temizliyor, dezenfekte ediyor bu özellikleri beni kalbimden vurdu🥹❤️🩹 püreyi mükemmel çekiyor fotoğraf eklerim. Havuç ve patates ile deneme yaptım pişirme ve püre yapması toplam 21 dakika🥲 ben çok ama çok beğendim tavsiye ederim Arenim_
Sunbaby26 yamacbeyim Arenim_ Ben philips kullanıyorum. İstediğim ölçüde püre yapabiliyorum saklama kabları da var buzluk için. Buharlı pişirici tarafı haznesi çok büyük olduğu için kendime de kullanıyorum. İlerde kenara kaldıracağım bir şey değil kendim için kullanmaya da devam edeceğim. diğer marka ile alakalı bilgim yok
bakkalemzigi yamacbeyim bence buhar makinesi biraz gereksiz ilk tadımları yaparken buharda pişirdim sonra direk tencere yemeklerine geçtik ama siz o tez verecekseniz siz bilirsiniz tabi
Grlnl yamacbeyim ben almadım hiç aramadımda bir tane aparat var onu aldım. Onu almasanız bile tel çelik bir süzgeç bile olur. Sonra o eşyaları koyacak yer arıyor insan 😅
Arenim_ Aynenkanka ya benim kafamı karıştıran şey doktor çatalla ez ver blender kullanma diyo o yüzden kararsız kaldım ben bi de kullandığınızın buharda pişirme yeri plastik mi malzemesi ne
Sunbaby26 Aynenkanka kendi kendini temizleyip dezenfekte etme süreci nasıl ? İçini boşalttıktan sonra buhar yerini tekrar çalıştırdığımızda steril olması gibi mi ?
Sunbaby26 Arenim_ çatalla ezmiş gibi az ölçüde püre yapabiliyorsunuz tamamen mama kıvamında değilde biraz pütürlü kalabiliyor istediğiniz zaman
Aynenkanka Sunbaby26 püreyi aldıktan sonra içine max. Seviyesine kadar su koyup taşma önleyici kapağını takıyoruz ve temizleme tuşuna basıyoruz yaklaşık 2 dakikada bıçakları döne döne tüm iç hazneyi tertemiz yapıyor. Ben hızımı alamayıp deterjan da ekledim ama çok köpürdü bir dahakine daha az su ile bir damla deterjan koyup deneyeceğim sonra da duruluyoruz. Tüm bu işlemler bittikten sonra da dezenfekte tuşuna basıyoruz 10 dakikada mis🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Aynenkanka Arenim_ direkt yanıt veremedim yorumunuza ama arkadaş yazmış zaten, püre ayarı var manuel ayarlanabiliyor pütürleri. Haznesi plastik
Asyaveannesi04 yamacbeyim ben Philips wasabi almıştım yoyko karaborsa olmuştu çünkü dolapta 3bine satan vardı ona vereceğime sıfır philips alırım dedim 1500e almıştım wasabiyi hep onda yaptım kızım pürelerini yemeklerini, balıkları çok da güzel yedi
GizemNilo İKEA’nın buharda pişirme aparatıyla geçirdik tüm süreci. Zaten bir zaman sonra tencere yemeklerine geçeceksiniz. Eğer buharda pişmiş sebze çok tüketecekseniz alın bence. Yoksa ciddden insan koyacak yer bulamıyor mutfakta
printhelloworld yamacbeyim ben kiwi markasınınkini aldım. işlevleri aynı fiyat olarak daha uygun 5 aydır her gün kullanıyorum çok memnunum