Hamza65 Bugün bir post paylaştım kimse görmedi neyse bayanlar süt kesiyorum diye bir post paylaştım bugün hiç emmedi çocuğum sütü kesecek göğsümun şisini indirecek ne var çok ağrıyor
343458 Hamza65 bende yakın zamanda kestım önce bıraz sağdım sonra sıkıca sardım ama ben degerı düşürsün diye ilaç kullanmıştım
ipeek0807 Hamza65 bende burda belliyim şuan o durumdayım oğlum hasta emmiyor göğsüm şişti iyice nasıl inecek bu şişlik
Hamza65 343458 anladım canım çok teşekkür ederim geçmiş olsun ilaç kullaniyormussunz kızıma sabun koydum köy dediler ama oda ağırlık yapıyo
343458 Hamza65 yok canım ben sütüm kesılsın diye kullandım benim aşırı sütüm vardı emzırmeyı kendi ıstegımle bıraktırdım . Ben salça sürmüştüm öyle biraz tıksındırdım .
Hamza65 343458 valla şuan pes ettim gogsum çok şişti ağrı girdi sırtıma bacaklarim ellerim her yerim çok agriyo üşütme var😭verdim valla
Hamza65 ipeek0807 valla şuan verdim çok kötüyüm üşütme geldi her yerim ağrıyo üşütme geldi uyumuyorda
343458 Hamza65 şükür salçada tıksındı sonrada hep sardım hasta olmus felan dedım ole ole bıraktık ama ilk 1 hafta aşırı çektim göğsümden agrsından
_mmom Hamza65 2 günde falan 😅 sağdıkça gelir ama sağmamanız gerek acıya mecbur katlanacaksınız.. mastit şüpheniz varsa doktora çıkın. Ben göğüs ağrısındna çıktım 1 haftada anca iner normal dedi
Hamza65 _mmom her yerime agringirdi desem inanmazsiniz cok kötü oldum usuyom.suan niye bilmiyom uyumuyorda şimdi emzirdim artık kendi bıraksın napayim kendimde değilim suan
Hamza65 343458 2yasinda canım erkek bide erkekler sanki daha inat oluyor çok düşkün memeye memede uyuyan çocuk
343458 Hamza65 benımde oğlum 22 aylık canım ben 21ortasında kestım memeden çünkü aşırı meme ıstıyor artık zorlamaya başlamıştı gece uykusu memeden yoktu sürekli emmek ıstıyordu 3 gün ve gece çok zorlandım hem kendim hem oğlum ama şükür atlattık
Hamza65 343458 şükür sizin adınıza sevindim buda öle 5 6kere kalkıyor gece emmeye şimdide vermiyorum bakalım 2gundur uğraşiyom bu gece vermicem sabretcem darısı bize
343458 Hamza65 kolay gelsin canım ilk günler zor oluyor ama emin ol sonrası daha ıyı oluyor . Tek sorun hastalıklara daha açık oluyor onda da ıkı tane ayrı vıtamın verıyorum .