ilayay Merhabalar. Aşı ile korunma yöntemini uygulayan var mı? Bahsedebilir misiniz deneyimlerinizden
_gull_ ilayay ben 3 aylık iğne büründüm adetime son 3 gün bakalım olabilecekmiyim zaten düzensizim ben
utkununannesi- ilayay doğumdan beri 3 aylık iğne ile korunuyorum. 7 ay 21 gün oldu hala regl olmadim açıkçası kilo da yaptı ama süt üretiminde Bi sıkıntı yok ama bebis 1 yaşına girince bırakmayı düşünüyorum.
glcn1990 Ben iki sene iğne ile korundum adetimi tamamen kesti adet olamadığımdan dolayı karnım 7 aylık gibi şişti doktora sordum bırakmamı önerdi daha sonra spiral taktırdım şimdi spiral ile korunuyorum
utkununannesi- glcn1990 spiral takılırken acıdı mı ya da hissediyor musunuz ya da adet düzeniniz etkiledi mi durumlar nasıl memnun musunuz bende iğne bırakıp ona geçmek istiyorum da
glcn1990 utkununannesi- spiral takılırken anlık hafif ağrı oldu kasıklarımda adet ağrısı gibi anlamadım yani 2 dk da bitti bitikten sonra biraz kasıklarım da ağrı oldu o da iki gün sürdü adet düzenim biraz gecikti benim bide yoğun oluyor ilk iki gün sonrası normal şekilde