Eceprenses 17 günlük olduk bugün ama bir türlü emziremedim. Ne yaptıysam emmiyor , 3 4 tane farklı göğüs uçları alıp denedim , çatlayacak gibi ağlıyor emmemek için direniyor. Bu durumu yaşayan var mı, fikirlere açığım ne yapmam lazım
mom0989 Eceprenses beyaz gürültüyü aç canım ayakta emzirmeyi pış pışlamayı dene. Ben de o dönemler gezerek emzirdim. Şuan 3 ay 5 günlüğüz öğlene kadar emiyor öğleden sonra mecbur sağıp veriyorum. Gece emiyor yine sabaha kadar. Emzirme danışmanı bu aylarda olabiliyor geçici dese de insan üzülüyor
Eceprenses mom0989 mom0989 benimki de kavga kıyamet Gün de 1 kez ucla emerse emiyor yoksa o da yok, sağıp veriyorum mecburen bende
nilbahar canım benim de ilk zamanlar emmiyordu. sonra uçla emmeye başladı. sonra emdi. hep denedim özellikle yalnızken. yanında biri varken geriliyor insan çocuğu ağlatıyormuşsun gibi oluyor. uykusunda dene. ara sıra dene umarım olur
Eceprenses nilbahar uykusunda hic almıyor maalesef gündüz 1 kez emerse emiyor devamli deniyorum, sağmak da çok zor oluyor ins emer
nilbahar Eceprenses inşallah emer canım benim de hiç umudum yoktu. çenesi mi güçlendi nasıl oldu bilmiyorum çabalarım sonuç verdi. tutuş biçiminize de dikkat edin göbeğinizin üstünde yani yukarda tutun başı tam göğüs hizanızda olsun internette vardır belki yüzü tamamen memeye dönük olsun.