Betulll1996 Kızlar bugün bezini değiştirirken kakasında kan vardı çok korktun 4 aylığız ilk defa başıma geldi neden olabilir lütfen başına gelen yaZsın
1gulceninannesi Betulll1996 bir çok sebebi olabilir ama genellikle süt protein alerjisi sebebiyle oluyor. Bizde 2 aylıkken oldu. Şuan 6 aylığız ben emzirdiğim için süt ürünleri yemiyorum kakada kan geçti.
Mdnmhmt Mdnmhmt Betulll1996 fotoğrafını atabilir misiniz peki. Belki gördüğüm bir şeydir yenidoğan hemşiresiyim ben de
Betulll1996 1gulceninannesi bunun teşhisi nasıl konuyor birde ben doğdu günden beri süt ve süt ürünleri tüketiyorum birden olması anormal değilmi ya
1gulceninannesi Betulll1996 bizim de 2 ay boyunca kan olmadı ben de tüketiyordum. Kan deyince doktorların ilk şüphesi alerji oluyor. Testler de yapılıyor ama şuan küçük kan testinde çıkmayabilir. Deneyerek belirleniyor malesef biraz uzun bir süreç. 1 ay boyunca süt ve süt ürünlerini kestik bizim genel durumumuz ve kan düzelmişti. Bilmeden yedim tekrarladı böylece emin olduk.
Jfkskskdn Grip var mıydı, kabızlık var mıydı, Benim oğlan da olmuştu acil doktora götürdüm ilk başta doktor çok korkuttu bağırsak düğümü vs oluyormuş sanırım ama çok şükür bizim grip ten enfeksiyon dan olmuş iki sefer geldi geçti
Betulll1996 Jfkskskdn yani bi kaç hafta önce hastaydık babası ve ben griptik ama doğumdan beridir alerji diye bi muhabbet varda ben hep süt ve süt ürünü tükettim herhangi bir sorun olmadı bugünde kakasını biraz ıkınarak yaptı ama kabız değiliz ondan kanamış olablirmi diye düşündüm
Mdnmhmt Mdnmhmt Betulll1996 burda ok tuşu var ya yanıtlamak için bastığımız ona basınca alt tarafa bakın galeri fotoğrafı var
Betulll1996 Bebee 4 ayda zaten su verilmiyor benim doktorum bu şekilde söyledi yani sadece anne sütü alıyor
Bebee Betulll1996 Benim kızımda 4 aylık sadece anne sütü içiyor doktorum da su içirmelisin dedi 2 aylıkken su içmeye başladık (havalar sıcak diye)
Meyhoss Betulll1996 bizde de varmış ben görmedim.Doktora götürdüm hırıltısı karın guruldaması kasılması var diye kakasında kan çıktı.Süt alerjisi teşhisi kondu.