Ballikizim99 canım oncelikle sakin ol ve stresi azaltmaya çalış bebeğim 46 günlük ve aynı senin gibiydim ilk zamanlar. Hatta bı mememden 10 CC falan geliyordu diğeriyle beraber 50-60 oluyordu anca. Her şeyi içtim deli gibiydim. Ama ne zaman kayınvalidem gitti kocam 3aylik göreve gitti rahatladım. Şu an annemlerdeyim.bir mememle emzirirken öbürü kendi kendine akıyor.tabii yediklerime de dikkat ediyorum ama stres ve uyku çok önemli çocuk 2dk bile uyusa hemen yat sen de. Tahin iyi geldi bana sabah yumurta ve mutlaka dereotu yiyorum. Piyasadaki mamsel gibi süt caylarinin gerçekliğine inanmıyorum içince kafan rahat oluyor kendini inandiriyorsun sütun artıyor bence. Ama e bebekte süt çayı var milk tea normal bitki çayı içinde rezene,ısırgan,kimyon ve anason var o iyi geldi bana ucuz da bir şey tamamen doğal istersen kendin de bu otları aktardan alıp karıştırabilirsin ama benim bu şekilde kolayıma geldi bı de miktarını ayarlayamam diye aldım . Her gün duş al memelerine masaj yap. En önemlisi bol bol emzirip kendine,sütüne ve bebeğine güven. Tabii booooollll bollll şu icmeyi ihmal etme 😊