Remi Sevgili anneler merhaba 😇 bebeğime ek gıdaya başlarken hazır yoğurt versem olur mu ? Veren var mı aranızda?
Haticelif Ben bu yaşıma kadar hazır yoğurt dışında hiçbir yoğurdu yiyemediğim halde yapabildiysem siz de yaparsınız 😂 gerçekten çok kolay be ne yediğini biliyosun, bi dene istersen
Sultan5tp Haticelif Rica etsem tarif alabilir miyim ya ben hiç denemedim ama denemek istiyorum becereblrsem tabi
Haticelif Sultan5tp ben ilk defa yaptım canım öyle tecrübelilerden değilim şimdi yanlış bişey derim sütün boşa gider falan😂 arama butonuna süt yazarsan birçok post var🤗
nazlinazli Sultan5tp canım günlük sütü ısıt.parmağını içine sok ılıkla sıcak arası olsun.sonra içine 2 kaşık yoğurt ekle karıştır. ağzı açık şekilde koy fırının içine 6 saate çıkarıp buzdolabına koyabilirsin.
Remi Ben dışarıdan süt almaya güvenememiştim o yüzden hazır yoğurt vermek istedim ama markette günlük süt satıldığını bilmiyordum bu şekilde yapabilirim teşekkür ederim 😇
GoncAy Hatta arkadaşlar şok marketlerde probiyotik yoğurt mayası var tavsiye ederm arkasında da yazıyo nasıl oldugu çok lezzetli oluyo probiyotik de zaten çok faydalı