aslanmom_ 3.5 aylık bebeğim var sütüm eskiden çoktu göğüslerim taş gibi oluyordu şimdi öyle olmuyor ve sağdığımda su gibi sütüm var doktor beslenmene dikkat et dedi ama ne yapabilirim
Hazalbebis aslanmom_ Benim dere otu marul bulgur baklagiller et ama böyle sulu et vitamini kaçmamış bunlar sütümü aşırı artıyor. Bide bizim orada termiye diye bişey var o çok artırıyor. Bilenleriniz vardır. Kısacası vitaminli olan herşey artırıyor.
DorukSeyda aslanmom_ Benim ilk doğumda aşağıya inmemisti sütüm bol bol kefir iç ve günde 3 litre ye yakın su iç bana o çok iyi gelmişti süt ve yoğurt da iyi geliyor sulu yemekler de aynı zamanda
Aleyunll aslanmom_ reyhan şerbeti içebilirsiniz süt artırıcı çaylar oluyor onları da tuketebilirsiniz yeşil elma su incir hurma kayısı bunlar hep süt artırıyor
Hazalbebis aslanmom_ stresten de uzak dur. Asla sütüm yetmiyor diye panik olmaz. Bol bol emdir. 3.5 aylık bebek çeker bide doymamasa ağlar benim bebeğimde 3.5 aylık hep emer hep te göğüslerim yumuşaktır. Emip bitiriyor çünkü