Hilalck Bebeğim 3 ay 17 günlük meme emmiyor aç oldugu içinde ağlıyor mama biberon veriyorum onuda keyfi gelince alıyor neredeyse onuda reddececek mamayada alışıp memeyi komple bırakır diye de korkuyorum. Neler yapılabilir?
Seda-M Hilalck korkmayın mama yiyorsa verin ama memenizi de sürekli teklif edin bende bu durumu yaşadım uzun değil en fazla 1 hafta sürüyor birşeyde yapmadım sürekli meme meme denedim denedim sonunda aldı mama kesinlikle almadı biberon azına gidince çığlık çığlığa ağlıyordu
Hilalck Cagrimomo memeyi almıyor mamayı vermeye devam mı ediyim aç kalıyor çünkü.memeyi almaya baslayacak mı?
Hilalck Seda-M geceleri meme emiyor uykudan uyanıncada emiyor gün içinde savasarak memeyi vermeye çalışıyorum
Cagrimomo Hilalck alır alır hilal hanım aynı süreci yaşadım inanın hatta kucağıma alıp memeyi.agzina verip bir odadan öteki odaya dolanıp meme reddini böyle çözdüm siz de deneyin o aylarda çok oluyor hatta tüm anneler yaşıyor bunu
Cagrimomo Hilalck atak haftasına erken girmiş annesi bu biraz zorlu bir süreç 4.5 aylık olunca kendi düzeliyor zaten ama annenin halini soran olmuyor idare edin gerçekten düzeliyor zaten gün içinde almadığı enerjiyi gece alıyor inanın
Seda-M Hilalck gündüzleri mama verin memeyi de verin aç kalmasın bence bir şey olmaz memenizi de vermeyi deneyin atlatırsınız kalıcı bir şey değil
Hilalck Seda-M veriyorum memeyide emiyor ama mama kadar emziremiyorum sanki mamayı verince doyuyor sütüm azalır diye korkuyorum az emdiği için.
Seda-M Hilalck takmayın çok zamanla düzelir ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar kötü olur bence mama da verin meme de düzelecek bir durum zaten