zehra_03800 20 günlüğüz bebeğim ilk başta emziği tutarken şimdi tutmuyor midesi bulanıyor mamajoonun emziğini kullanıyordum ne önerirsiniz kızlar
Toprakbebekk zehra_03800 tutmayan tutmuyor canım bende her çeşit emziği aldım evde emzik koleksiyonu oldu yok tutmadı şu an 6 aylık olduk emzik tutmamışken biberon bile istemedi ek gıdaya başladık mamayı bardakla içiyoruz
Ambrossia zehra_03800 rastgele emzik almıştık tutmadı philips air softu tuttu 3 aylığız atak zamanlarında reddedebiliyorlar bizimki öyle mesela atak haftalarında hiç tutmuyor genel olarakta yeni yeni alıştı
Minikburun93 Deletedmom_117 birsey sorucam emzikten sonra meme reddi yasadinizmi hic ben tahmini 4 5 gundur kullaniorum daha az emio gibi gelio bana
Deletedmom_117 Minikburun93 psikolejiktir o hiç yaşamadım şu aralar var gibi meme reddi ama dördüncü ay atağına girdi sanırım o yuzden
Minikburun93 Deletedmom_117 ozellikle tek memeye uyuz oluyo gibi gelio yada emzige alisinca artik benim mememi kullanmio diyemi bana oyle gelio bilmiorum ki memeyi agzina tutunca ya beni kandirmak icin konusuyo yada aglio iki aylik
Deletedmom_117 Minikburun93 emzik sadece oyalar doyurmaz ki emziği çekiştirip bişey gelmeyince sinirlenir eğer açsa sana öyle geliyodur