tugbahosoglu5 Güzel anneler sizlere bişey danışmak istiyorum aranızda çocuk endokrinolojiye giden var mı hiç varsa da ne gibi tetkikler isteniyor paylaşabilirmsiniz rica etsem.. bende yarın gidicem
kizinaasikbiranne tugbahosoglu5 biz doğduğundan bu yana gidiyoruz klitoromegali hastalığı şüphesi vardı. Kan veriyoruz sadece o da hormonal şeylere bakıyor östrojene falan bebeğim kız 😊
06690669 tugbahosoglu5 cocuk saglıgındakı doktor yonlendırme yapıyor. Direk randevuda alınıyodur belki bilmiyorum ama genelde kan ve ultrason isteniyor uzun süre takıbe gidilen bi bölüm
tugbahosoglu5 1515g boy kısalığı için doğum yaptığım özel hastanede ki çocuk doktorum muayne etmişti yaşıtlarından çok çok geri endokrinolojinin acilen görmesi lazım dedi 6 aylıkken boyu 59 cm’si şimdi 9 aylık boyu 64 cm
06elfber06 tugbahosoglu5 merhaba geçmiş olsun bizde endokrine gidiyoruz benim bebişte dokuz aylık genelde hormon tahliline filan bakıyolar
tugbahosoglu5 kizinaasikbiranne ay sizede çok geçmiş olsun benim bebeğimde kız boy kısalığı var dedi ve kasılmaları var yani yaşıtlarından çok çok kısaymış Şuan hiç 9 aylık bebek gibi durmuyor 😔 çok küçük bi bebek
kizinaasikbiranne tugbahosoglu5 geçmiş olsun size de bizim hastalığımız şüphe olarak kaldı dediklerine göre normale dönmüş prematüre olduğu için büyük gibi görünüyormuş doğduğunda. Bebeğim şu an 7 ay 20 günlük 1 hafta sonra endokrin için tekrar kan vereceğiz
tugbahosoglu5 kizinaasikbiranne bizi de o kadar korkuttular ki cücelik falan filan olabilir gibi şeyler çocuk doktoruna randevu aldım bakalım hemen yonlendiriliyor mu acaba
tugbahosoglu5 06690669 endokrine direk randevu yokmuş çocuk doktoru yönlendiriyormuş galiba inşallah hemen yönlendirir
kizinaasikbiranne tugbahosoglu5 Tabi hemen yönlendirir bizi direkt yönlendirmişlerdi birkaç günlüktü zaten
1515g tugbahosoglu5 Çocuk doktoruna gidiyorsun alan açıyor sana hemen bilgisayar dsn yapıyor senin tek yapman gereken o.bölüme sira alman kalıyor
tugbahosoglu5 06elfber06 teşekkürler sizede çok geçmiş olsun sizin bebişin boyu kaç peki bakıldıktan sonra ne oluyor iyileşme açısından neler yapılıyor
06elfber06 tugbahosoglu5 canım biz başka sebepten gidiyoruz kullandığımız pişik kremi biraz tüylenme yapmıştı onu araştırdılar şükür tahliller temiz çıktı kremi bıraktım benim bebiş 72 cm canım