Ezgiguney36- Merhaba, bebeğim sallanarak uyuyor yarın uyku eğitmeni ile anlaştım ama yinede sormak istiyorum, sizin memnun kaldıgınız eğitmen varmı ? Varsa önerirmisiniz ?
Cancu1616 Ben sariye keskinkılıçtan almaktan vazgeçtim kendisi bi psikolog değil pedagog değil sadece gitmiş sertifika almış birde sayfadında dürekli pazarlama yapıyor thermomix pazarlaması yani sanırım para kazanmak için herşeyi yapıyor bu işin uzmanı değil banada dönüş yapmadı 2 gün sonra aradı açamadım benim içime sinmedi
Dlk55blt-rdvn Cancu1616 kimsen aldınız peki ben de sariye keskinkılıçla konuştum almayı düşünüyordum yarın başlayabiliriz hatta ama benim de içime sinmehen şeyler var sanki
Dlk55blt-rdvn Cancu1616 ben de benzer şeyleri yaşadım o hanfendiyle ilgili. Anlaşmıştık cumartesi başlarız diye. Öncesinde bi kaç soru sordum cevap vermedi cuma akşamı döndü, yarın sabah başlayacaktık dimi kuzum diye. Ben de cevap vermedim başlasın kendi kendine
Dlk55blt-rdvn Cancu1616 melek uykuda burcu hanımla başladık çok memnunum onunla çalışabilirsiniz aslında hatta benim adımı verirseniz belki bi ayarlama yapıp ileri tarihe atmaz