DamlaKck Crnmm Turunçgiller ve ceviz için 6. ay biraz erken. En erken 7.-8. aylarda turunçgillere, 8. ayda cevize başlayabilirsiniz.
Smiley Crnmm maydanoz dereotu az birşey sebze püresine katılabilir. Mandalina portakal için çok erken pişik yapabilir. Ceviz de alerji yapabilir bence 2 ay daha beklemelisiniz
Ahanife DamlaKck 7 ay 4 günlük kızım 7-8 demişsiniz ya verebilirmiyim yani dün bir iki çay kaşığı verdim sevdi 🙂
DamlaKck Ahanife Ben oğluma 7. aydan itibaren verdim. Doktorumuz onaylamıştı, oğlum da sevdi, şimdi kahvaltılarında yarım kahve fincanı veriyorum. Bazı günlerde ıhlamur veriyorum. Viral enfeksiyonlardan da koruyor bence hem 😊
1balAnnesi Crnmm bizde 6 aylığız doktorumuz tadımlık olsun dedi acele etme dedi 3 gün kuralını uyguluyorum elma ve armut rendesinden başladım sonra yoğurt verdim bugün de ilk defa yumurta sarısı verdim o da 8 de 1 ini. Doktor öyle ver yavaş yavaş arttır dedi. Sonra yeni meyve sebzelere geçerim muz havuç gibi. 7. Ayda artık biraz daha artmış olur çeşitlilik hemde biraz daha fazla yer tadımlık değil de. Çorbalara falan geçerim diye düşünüyorum
Ahanife DamlaKck bizde yeni yeni başladık kahvaltıya falan asitli olunca pek vermek istemedim kararsızda kaldım bende hastalıklardan koruduğu için iyi olur diye düşünüyorum c vitamını o zman az az bende veriyim çok sağolun 🙂