Melis1706 BerraLinamm ben dalin kullaniyordym unibabye gecmistim bide sicaklar artinca her gun dus aldirinca gecmisti bu ince taraklada tersine tariyordum cok bastirmadan bazilari zeytinyagi falan suruyorlar ama ben hic denemedimhep kendim yikiyordum arindiramam diye korktum.biraz
mamacitaS BerraLinamm benim kizimin kaşlarında vardi zeytinyagi icine bir cay kasigi karbonat önerdi doktorumuz karistirip kulak cubuguyla gunde 2 kere surdum 1 hafta icinde gecti hepsi arada mustela nemlendirici krem surdum
aysecikm BerraLinamm benimde oğlumun uzun bir süre kaşları ve kafası o kadar doluyduki korkutucu gözüküyordu diyebilirim kaşlarındaki konaklar herşey denedim kafasindakini babe konak şampuanı kaşlarındakini de mustelanin kuruluk onarıcı bebek kremi ile geçirmiştim
ereninannesi_ BerraLinamm zeytinyağı ilitip soğutup masaj yaparak bölgeye sürdüm. Daha sonra ters tarafa taradım. 10 dakika sonra duşa soktum duşta da taradım çıkınca baktım tamamen geçmiş iki kasının ortasına da aynı şekilde sürmüştum duşta parmağımla masaj yaptım döküldu onlar da
mamacitaS BerraLinamm biraz emilmesini bekledim yarim saat kirk dakika kadar sonra hafifce elimle ovaladım sonra temizleyip mustela krem surdum
Tchrhcr Tavsiyem mustela konak şampuanı… zeytinyağı vs hiç uğraşmadım, bu şampuan kısa sürede geçiriyor.