papatyam-34 Benguu_72 çok yüksek değil aslında yüzünü ve eklem yerlerini yıkayın bez koyduruyor ise ılık su doldurun eklem yerlerine bez koyun
beyzzsenturkk_ Benguu_72 duş aldırın üstünü biraz inceltin bol su takviyesi verin su içebilecek dönemdeyse ya da besleyin
kizimveoglum34 37.5 ten sonrası ateş diye biliyorum ama biraz ılık bez koyabilirsiniz eklem yerlerine
eylulyagizmoms_ Benguu_72 kesinlikle sirke kullanmayın sirke damarları büzüştürerek iç ateşi yükseltir. Ateş düşürdüğü bilgisi kesinlikle yalan. Eklem yerlerine ılık suyla bez ıslatıp koyun ince giydirin inşallah düşer ateşi
Ebus2045 Benguu_72 sirke kesinlikle kullanmayın ateside çok yüksek değil eklem yerlerine ılık çok soğukta doğru değil kompleks uygulayın. 37,5 geçerse ilaç kullanın ama ne kadarlık çocuğunuz o da önemli. Bebekse doktora gitmeniz daha doğru olur
Gamzekuzucu Yanlış anlama ama daha kaça düşecek acaba. 37.2 de bile ateş düşürücü verirsen bu çocuğun bağışıklığı nasıl gelişecek
Benguu_72 Gamzekuzucu çoçuk yanıyor ateşi düşmedi 37.6 çıktı acile götürdüm napıyım beklıyım havale mi geçirsin
Benguu_72 Ebus2045 düşmedi ne yaptıysam acile götürdüm damar yolundan ilaç verdiler kendi doktoruna götürcem kıstuda kaç defa ilk defa böyle oldu