dolcegurbanne Bebeğim çok huzursuz sürekli gaz sancısı çekiyor alnında hafif döküntü var kakası mukuslu ve burnunu açtığım halde hırıltılı nefes alıyor . ben kahvaltılık ve sebze ağırlıklı besleniyorum acaba süt alerjisi mi var yaşayan anneler fikir verebilir mi
papatyam-34 dolcegurbanne dediğiniz belirtilere ek karın guruldama ve meme mama reddi huzursuzluk sürekli ağlaması vardı bir şey yiyeceği zaman özellikle bas bas ağlardı ve süt alerjisi çıkmıştı
YSelim dolcegurbanne çok yüksek ihtimal saydığınız herşey süt alerjisi belirtisi bizdede vardı aynı durum
YSelim dolcegurbanne süt alerjisi direk bağırsakları etkileyen bi durummuş sindirim alerjisi yani bağırsaklar istemediği için mide sindirmiyor o gurultular ondan kaynaklı
dolcegurbanne papatyam-34 evet karnından bi şey akıyomuş gibi sesler geliyor ve aç olduğu halde emerken ağlayarak zorla emiyor
papatyam-34 dolcegurbanne evet alerji olabilir o zaman bizim hem süt ürünleri hemde yumurta alerjisi vardı
papatyam-34 dolcegurbanne zeytin domates roka salatalık mantar Migros’ta becel vegan tereyağı var ondan alıyordum patiswiss markanın fındıklı kakaolu sürmesi vardı onu alıyordum ama onu alırken dikkat edin kuru yemiş alerjisi varsa oda alerji yapabilir yulaf sütü ile yulaf lapası falan yapanlarda var genelde vegan tarif deyince çıkıyor ama ben beğenmedim yiyemedim 🙈
YSelim dolcegurbanne oğlum 3 aylıkken tamamen bıraktı emmeyi sağdığımı içmeyi o yüzden hiç diyet yapmadım malesef önerebileceğin bişey yok