aselliyam23 Kızım 27 aylık artık öğle uykusu uyumak istemiyor sallayarak 1 1 buçuk saate uykuya geçiyor ve artık piskolajik olarak bende yıprandım ve öğle uykusunu kesmeye karar verdim sizce erken mi
Berfin4720 aselliyam23 benim bebeğim 13 aylık ve bende saatlerce uğraşıyorum uyutmak için uyumamak için direniyor
Seda23Yusuf aselliyam23 hangi doktor hatırlamıyorum ama çocukların öğlen 2saat uyumasını öneriyor canım gelişimi için oğlum 3bucuk yaşında öğlen uyur ben uyutmak istenen akşam erken uyusun diye o doktoru dinledikten sonra bıraktım sende bı sure üstüne gitme zorlama erken kalkiyosa bı sure dayanamaz zaten
aselliyam23 Seda23Yusuf uykuyu hiç sevmiyor ki uyutmasam asla uyumaz gün içinde uykuya dair bişey yok gözünde daha küçük evet bende farkındayım ama uyumuyor napcagimi bilmyrm
Ozlem2904 aselliyam23 kendinize zarar veren biseyi yapmayın teklif edin uyumuyosa uyumuyor illaki gece uyucak. Donem dönem uyku gerilemeleri oluyor. 20.5aylik oğlum bazen 9.5saat dayanabiliyo akşam uykuya erken geçiyor sadece
aselliyam23 Ozlem2904 ya evet ama bı yandanda vicdan yapiyorm öğle uykusunu kesmek için çok erken die gelişimi için en az 3 yaşa kadar öğle uykusu çok önemli çünkü 😥
Ozlem2904 aselliyam23 her bebeğin gelişimi kendine özel belki bu haftalık biseydr. 6 saatte b uyuysa 6.5 7 saatte b uyutmayi deneyin sabah erken kaldrin
aselliyam23 Ozlem2904 çok denedim erken kalksada uykuya direniyor gün içinde çok yorulsada direniyor uyumak istemiyor hem onun için hem kendim için bırakmak daha mantıklı ama vicdan olarak tabiki 3 yaşa kadar devam etmeliyim die düşüncelerde beynimi kemiriyor😥