Kızlar salgına yakalandık nereden bulaştı bilmiyorum, çocuğum cumartesiden beri ishaldi sabah bi baktım bildiğiniz kan s’çmış çocuğum. Apar topar hastane ordan sevkle üniversite hastanesine… 2 gün yattık çıktık şükür ishali biraz toparladı mukus devam ediyo kan yok bu arada ishalin sebebi viral enfeksiyondan ötürüymüş alerji falan olmamış. Çocuğunuzu nu ara kalabalığa sokmayın hastaneler dolup taşmış böyle. Rota aşısını yaptırmayan yaptırsın diğer türlü çok ağır atlatıyorlar bizzat yan yatağımızdaki bebekten gördüm.. biz yaptırmamıza rağmen ağır geçti. Ya bacımlar bu sıpa kakiş yaparken gazını da çıkarıyor ama gazla beraber gelen gaita köpük köpük oluyor maflor kullanıyoruz, bugün başladık. Yarın kontrol için gideceğiz gaita testi ve kan kültürü vermiştik onların sonucu için görüş alacağız. Stres oldum uyuyamıyorum başına gelen oldu mu bu köpük köpük kakiş yapma durumu? Hele bi yardım edin de rahata ereyim vallaha bu bir haftada yaşladım çocuğum çiçek gibi solup gidiyordu ağlamaktan iğne serum yemekten ağlarken sesi dermanı kesildi bidaha aynı durum olmasın inşallah ya uzun oldu hakkınızı helal edin sabaha kadar yazarım o kadar dolmuşum insanların ağzına bi maşallah aldıramadığımdan herhalde ama neyse dur şimdi konudan sapmayalımmm 🫠🙈sizi çok öpüyorum 😻😻💕💕